ВКУСИ ГИ ЕГЗОТИЧНИТЕ
ВКУСОВИ НА НИКАРАГВА

100% рачна изработка,
нудиме производи со различна цврстина и карактеристичен вкус

Производи

ВКУСИ ГИ ЕГЗОТИЧНИТЕ
ВКУСОВИ НА НИКАРАГВА

100% рачна изработка,
нудиме производи со различна цврстина и карактеристичен вкус

Производи

ВКУСИ ГИ ЕГЗОТИЧНИТЕ
ВКУСОВИ НА НИКАРАГВА

100% рачна изработка,
нудиме производи со различна цврстина и карактеристичен вкус

Производи

ЗА НАС

Дистрибутери на најдобрите пури во светот.

Гудвуд Компани Дооел

Гудвуд Компани Дооел, е компанија формирана 2012 год и оттогаш континуирано расте на пазарот во Македонија и странство.Препознатливи сме во тобако индустријата како најголеми увозници на рачно изработени пури од Никарагва Joya De Nicaragua, цигарилоси од познатиот бренд од Германија Arnold Andre и тутун за виткање од познатиот Белгиски производител Twist со брендот Stanly. Покрај тутунот и тутунските производи,располагаме и со сопствено производство на ќумур кои го имплементираме во чисто македонски производ GRILLBOX (скара за една употреба) под брендот ГРИЛКО.Во фамилијата на Грилко вклучивме и вреќи со ќумур, потпалувачи и чистач за скара и други замастени површини.
Клучна стратегија на компанијата е да во иднина се повеќе биде присутна со целокупната своја производна програма во регионот и во некои од стратешките земји.
Како компанија сме со големо искуство и знаење, со големи и реални желби но и упорност за континуиран развој.
Нашата мисија е високо и квалитетно производство, достапност и присутност на производите во секој момент.
Визијата ни е развивање на постоечките брендови и воведување на нови се со цел градење на имиџот- БРОЈ ЕДЕН КОМПАНИЈА од областа на тутунот и тутунските производи.

СОРАБОТНИЦИ

JOYA CIGARS

ARNOLD ANDRE

TWIST TOBACCO

ПРОИЗВОДИ

Гудвуд ви ги носи најдобрите пури од Централна Америка - Никарагва и цигарилоси од Германија.

Joya Cigars со нов производ

Оваа есен пристига најновата генерација на пури од Joya под името Red.

Новото партнерство со Камачо значи Ново Пуро од Никарагва

Пурите Камачо, во партнерство со писателот и режисер Роб Вајс го лансираат изданието BG Meyer Standard: првата мешавина за пура за Вајс и првото никарагванско пуро за Камачо. BG Meyer е најновото партнерство на Камачо пурите, компанија во сопственост на Davidoff која во моментот го дели името со пурите на професионалниот фудбалски тренер Мајк Дитка и сите мешавини од брендот Matt Booth's Room 101.

Davidoff се придружува на Никарагва

Davidoff Nicaragua, најзначајниот нов производ на Davidoff во последниве години, добива две големини, од кои едната е силно фигурадо, а другата е мала пура наменета за брзо пушење.

КОНТАКТ

Телефон: +389 260 91 805

E-mail: jdnmkd@gmail.com

www.gudvud.mk

Гуд Вуд Компани Дооел, Скопје

ул. Благој Давков бр. 3/1

1000 Скопје, македонија